Radiatorfolie besparingstool

Met deze besparingstool kun je precies berekenen hoeveel jij kunt besparen met behulp van radiatorfolie. Naast dat er getoond wordt hoeveel kubieke meter gas je bespaart, wordt dit door middel van de gasprijs ook meteen omgerekend naar euro’s, wel zo makkelijk!

We hebben deze besparingstool met zorg ontwikkeld, zodat hij gemakkelijk over te nemen is op jouw site, blog of webpagina. Je kunt de broncode van de tool gemakkelijk kopiëren door op ‘Voeg deze tool toe aan jouw site’ te klikken. Deze code kun je vervolgens op jouw site zetten, op de plek waar jij de tool graag zou willen tonen. Indien je gebruik maakt van WordPress kun je deze beschrijving volgen om hem ook daar te tonen! Heb je meer uitleg nodig lees dan de handleiding besparingstools die we geschreven hebben. Staat jouw techniek er niet bij, of kom je er nog niet uit? Schroom dan niet om een mailtje te sturen naar info@zelfgasbesparen.nl!

Benieuwd geworden naar radiatorfolie of gas besparen in het algemeen? Neem dan zeker ook eens een kijkje bij onze andere pagina’s en blogberichten.

Ook hebben we onder het kopje tools meer van zulke besparingstools die je snel inzicht geven in jouw besparing, en die gemakkelijk toe te voegen zijn aan jouw eigen webpagina!

Besparingstool zelfgasbesparen