Gas Besparen

Op deze site proberen we op een makkelijke manier jou op de hoogte te brengen van alle tips en tricks met betrekking tot gas besparen.

Van simpele doe-het-zelf oplossingen als besparen met radiatorfolie tot aan grote investeringen die tot duizenden euro’s kunnen besparen zoals besparen met een hybride warmtepomp.

Ook bieden we oplossingen voor Energie besparen in het algemeen, en hebben we zelfs een handige Energievergelijker om ook met jouw huidige verbruik het meest gunstige tarief te vinden!
Maar het is ook mogelijk om in jouw huidige abonnement besparingen te maken, zelfs zonder investering! Zo leren wij je in het artikel “Voorkom sluipverbruik van energie” hoe je (ook zonder het gebruik van nieuwe apparatuur) jouw energierekening omlaag kunt brengen met enkel wat handige tips!

Allemaal manieren om jouw (energie)rekeningen omlaag te brengen, waarvan sommige zelfs vandaag nog zijn toe te passen. Geen overbodige luxe met de stijgende energieprijzen zoals te zien in onderstaande grafiek.

bron: Innova Energie

Verder bieden we handige linkjes naar bol.com aan zodat de benodigde attributen allemaal gemakkelijk in huis te halen zijn en om het besparen zo laagdrempelig mogelijk te houden! Zie hieronder voor een kleine greep uit het assortiment waarmee jij nú nog kan beginnen met sparen!

Zelf gas besparen icoon
Zelf gas besparen

Heb je nog vragen, opmerkingen of toevoegingen? Neem gerust contact op via info@zelfgasbesparen.nl en we horen het graag. Samen kunnen wij Nederland een beetje schoner maken en minder afhankelijk laten worden van duur aardgas.